Recept 45**** (2 stemmen)

Courgettetaart met verse geitenkaas en mosterd

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
40 min
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Rasp de courgettes, snijd de wortelen in stukjes en de prei in ringen en laat ze garen in een pan met 2 eetlepels Solo gedurende 5 tot 10 minuten.
  2. Roer de maïzena los met een beetje water. Voeg daarna onmiddellijk het geitenkaas toe met de maïzena.
  3. Schik de bladerdeeg in een taartvorm en prik goed met een vork in .
  4. Doe er de inhoud van de pan bij, voeg daarbij de ingrediënten voor de quiche (melk, eieren) en de mosterd.
  5. Meng de Solo vloeibaar met het paneermeel en strooi over de ovenschotel.
  6. Zet gedurende 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door Solo op 12 april 2012 om 11u32

Dank je wel voor de vraag. Bladerdeeg is het makkelijkst want die moet je niet voorbakken.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie