Courgetterolletjes met spinazie, ricotta en tomatensaus

Maak vanavond deze vegan courgetterolletjes met spinazie, ricotta en tomatensaus. Met gekookte aardappeltjes erbij een toprecept!

0 (0)
35 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 courgette
  • 2 el plantaardige olie
  • 400 g panklare spinazie
  • 1 zakje Knorr Natuurlijk Lekker! Lasagne
  • 1 zakje Knorr Tomatensaus
  • 250 g ricotta
  • 250 g kerstomaatjes
  • Extra nodig: kaasschaaf of mandoline, ingevette ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Was en snijd de courgette in de lengte in dunne plakken. Dit gaat goed met een kaasschaaf of mandoline.
  2. Verwarm de oven voor tot 160 °C. Verhit de olie in een ruime pan of wok en bak de spinazie in porties al omscheppend totdat alle spinazie geslonken is. Doe over in een zeef en laat de spinazie uitlekken.
  3. Bereid de Knorr Natuurlijk Lekker! Lasagne en de Knorr Tomatensaus volgens de bereidingswijzen op de verpakking. Was en halveer de kerstomaatjes. Roer de 2 sauzen en de kerstomaatjes door elkaar en doe de saus over in de ingevette ovenschaal.
  4. Schep de ricotta door de spinazie en leg de plakken courgette naast elkaar op een snijplank. Schep een beetje van het spinaziemengsel op elke plak courgette en rol ze op. Zet ze in de tomatensaus in de ovenschaal. Is er nog spinaziemengsel over schep het dan op de courgette rolletjes.
  5. Bak de courgetterolletjes 10 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met een groene salade en gebakken krielaardappeltjes.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?