Courgettegratin

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Warm de oven voor op 200°C. Snijd de courgettes in plakjes. Rasp de kaas.
  2. Fruit de courgettes zachtjes in 2 of 3 porties in telkens 2 el. margarine. Vermeng de kaas met de Knorr® bechamelsaus.
  3. Schik de courgettes in een ovenschaal. Overgiet ze met de saus. Bak ze 15 à 20 min. tot de kaas goudbruin kleurt en pruttelt.

Tip

Je kan deze heerlijke gratin ook met andere kaassoorten maken zoals gruyère, cheddar of zelfs gorgonzola. De courgettes kun je vervangen door spinazie, sperziebonen of broccoli.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door niknak op 12 augustus 2018 om 23u41

Ik heb nog even wat aardappelen geschild, mee aangebakken en boven op de courgette gelegd. Zelf bechamelsaus gemaakt met kruidenkaas ( bij gebrek aan gemalen kaas). Heerlijke schotel!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?