Ingrediënten voor 4 personen
- 2 courgettes
- 500 g gehakt
- 1 blik tomaten
- Solo Vloeibaar
- olijfolie
- 1 teentje look
- 1 kleine ui
- basilicum
- pijnboompitten
- geraspte parmezaan
- peper
- zout
- 1 ei
- paneermeel
Bereidingswijze
- Snij de courgettes overlangs in tweeën en haal er met een lepeltje de zaadlijsten uit.
- Bestrooi met peper en zout.
- Meng het gehakt in een grote kom met het teentje look, de fijngesnipperde ui, wat basilicumblaadjes, de pijnboompitten, het ei en paneermeel.
- Verdeel het gehakt in 4 'worstjes' over de courgettes en druk wat aan.
- Sprenkel wat Solo Vloeibaar in een ovenschotel en giet er de gepelde tomaten in.
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Schik de courgettebootjes op de tomatenzee en sprenkel er wat olijfolie over. Strooi er dan een beetje parmezaankaas over.
- Bak de bootjes 20-30 minuten in de oven op 180°C, tot de courgettes beetgaar zijn.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?