Recept 25** (1 stem)

Courgettebootjes op een zee van tomatensaus

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de courgettes overlangs in tweeën en haal er met een lepeltje de zaadlijsten uit.
  2. Bestrooi met peper en zout.
  3. Meng het gehakt in een grote kom met het teentje look, de fijngesnipperde ui, wat basilicumblaadjes, de pijnboompitten, het ei en paneermeel.
  4. Verdeel het gehakt in 4 'worstjes' over de courgettes en druk wat aan.
  5. Sprenkel wat Solo Vloeibaar in een ovenschotel en giet er de gepelde tomaten in.
  6. Verwarm de oven voor op 180°C.
  7. Schik de courgettebootjes op de tomatenzee en sprenkel er wat olijfolie over. Strooi er dan een beetje parmezaankaas over.
  8. Bak de bootjes 20-30 minuten in de oven op 180°C, tot de courgettes beetgaar zijn.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie