Ingrediënten voor 2 personen
- 1 kleine of 1/2 courgette
- 1 gele paprika
- 6 groene olijven
- 1 klein blikje maiskorrels
- 1/2 krop ijsbergsla
- 3 el notenolie
- 3 el maisolie
- 2 el citroensap
- 1 kl mosterd
- 2 el fijngehakte peterselie
- 2 el fijngehakte bieslook
- peper, zout
- 50 gr pijnboompitten
Bereidingswijze
- Spoel de courgette en snij hem (met schil) in 1 cm dikke plakken. Snij die in reepjes van ongeveer 1 cm dik (voor een mooi ribbeleffect kan u een wafelmesje gebruiken)Snij de schoongemaakte paprika in dunne repen en de olijven in plakjes. Laat de maÏskorrels uitlekken. Scheur de ijsbergsla in kleinere stukjes.Klop een dressing met de 2 soorten olie, het citroensap,de mosterd en de kruiden en breng om smaak met zout en peper.Meng vlak voor het opdienen alles bij elkaar en bestrooi met de pijnboompitten.Smakelijk!
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?