Recept 05 (0 stemmen)

Courgette crumble met ham en champignons

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

OHHH OVERHEERLIJKE OVENSCHOTELS

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175°C. Was de courgettes en halveer ze overlangs. Snijd de courgettes in plakjes .
  2. Fruit de knoflook met de sjalotten met de olijfolie in een ruime pan glazig.
  3. Voeg de courgette en champignons toe en bak ze nog 5 minuten mee.
  4. Bestrooi naar smaak met tijm, zout en versgemalen peper. Schep het mengsel in een ruime ovenschaal
  5. Hak de amandelen fijn en meng ze in een kom met de bloem en Parmezaanse kaas. Wrijf met de vingertoppen de in blokjes gesneden boter door het bloemmengsel, tot een kruimelig deeg ontstaat.
  6. Strooi de deegkruimels over het courgettemengsel. Bak de courgette crumble in 15 minuten goudbruin en gaar.

Bron: Libelle daily

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie