Coupe Frisheid met kokosnoot

Kokosnoten staan voor exotische vakanties en genieten. Met deze Coupe Frisheid met kokosnoot, brengen we het exotische bij jou in huis !

0 (0)
0 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereiding:Doe de suiker in kookpot, voeg er 5 cl water en de vanille (in 2 gebroken) aan toe.
  2. Rasp boven de kookpot, de schil van een halve limoen. Pers de limoen en doe 1 soeplepel van het sap bij in de kookpot.
  3. Breng het geheel aan de kook en laat het geheel op een zacht vuurtje koken gedurende 5 à 6 minuten.
  4. Haal van het vuur en laat het geheel afkoelen tot het lauw is.
  5. Schil het fruit, snij de papaya in reepjes, de ananas in waaiervorm en de aardbeien (of de frambozen) in blokjes.
  6. Doe het fruit in een kom, giet er de siroop over, meng et laat 1 uur in de koelkast marineren.
  7. Voor het opdienen, verdeel je het fruit over 4 coupes. Leg daarop 2 bollen Carte d'Or Sorbet Kokosnoot op het fruit in elke coupe. Werk af met een muntblaadje.Tip:
  8. Je kan natuurlijk ook altijd een beetje slagroom bovenop het ijs doen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?