Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - strooi het paneermeel op een plat bord
  2. - snijd de varkensfiletlapjes als een pitabroodje open, bedek ze met vershoudfolie en sla ze zo plat mogelijk met een steelpan
  3. - klop de eieren los in een kom, bestrijk de opengesnede binnenkant van het vlees royaal met ei
  4. - vul de varkensfilets met een dubbelgevouwen plak ham en de kaas
  5. - zet de filets vast met een coctailprikker
  6. - wentel de filets door het losgeklopte ei, bestrooi met peper en zout en wentel ze vervolgens door het paneermeel
  7. - verhit de boter in een pan met antiaanbaklaag
  8. - bak de cordon bleus aan beide zijden in ca 10 min gaar en goudbruin
  9. Lekker met groene asperges en aardappelgratin.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?