Recept 05 (0 stemmen)

Cordon bleu met romige aardappel-waterkerspuree

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelen in circa 20 min. gaar, giet ze af en pureer ze.
  2. Verwarm de melk en roer deze, samen met de blaadjes van 2 bosjes waterkers (grofgesneden), door de puree tot deze heel romig is. Breng de puree op smaak met zout, peper, nootmuskaat en de geraspte kaas.
  3. Snijd de karbonades in tot op het bot en klap ze open. Bestrooi het vlees met zout en peper en leg in elke karbonade een plak ham en een plak kaas. Klap de karbonades dubbel en maak ze weer dicht met een houten prikker.
  4. Haal de gevulde karbonades door de bloem, schud de overtollige bloem eraf. Haal ze daarna door losgeklopt ei en bedek ze vervolgens met een dun laagje broodkruim. Bak ze aan elke kant 4-6 min. in de boter tot ze krokant en gaar zijn.
  5. Serveer de cordon bleu met de waterkerspuree en garneer eventueel met waterkers.
  6. Geef er eventueel iets groene groentjes bij.
  7. Bron vrouw onlne

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie