Recept 55***** (1 stem)

Coquilles in parmaham met doperwtenpuree

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Zet een pannetje op het vuur en smelt daarin twee eetlepels roomboter. Voeg de doperwtjes toe en een scheut warm water en laat dit 10 minuten op een medium-laag vuur staan. Haal van het vuur, Voeg fijngesneden munt toe en de crème fraîche en pureer met een blender of staafmixer.
  2. Wikkel de coquilles in de plakjes rauwe ham en bak 2 minuten per kant in wat olie in een koekenpan. Breng de puree op smaak met zout en peper en serveer met een warme coquille.
  3. Je kunt de puree op een amuse lepel leggen en dan de coquille erop leggen.
  4. Of serveer er 3 op een klein bordje met de doperwtenpuree als voorgerechtje.
  5. Bron Culi aangepast recept

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?