Coq au vin ( haantje in de rode wijn ).

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. KRUID DE KALKOEN MET PEPER , ZOUT , NOOTMUSKAAT.
  2. VERHIT DE OLIJFOLIE EN VOEG DE KNOFLOOK , LAURIER , TIJM , EN ROZEMARIJN TOE . BAK HIERIN DE KALKOEN . LAAT MOOI AANKORSTEN EN LAAT DAARNA ZACHT SUDDEREN . GLACEER DE ZILVERUITJES IN WAT BOTER EN SUIKER . BAK DE SPEKREEPJES UIT . BAK HET SJALOTJE IN WAT BOTER EN LAAT DE WORTELBLOKJES , CHAMPIGNONS , EN KNOLSELDER MEESTOVEN . KRUID MET PEPER EN ZOUT . HAAL DE KALKOENSTUKKEN UIT DE PAN EN GIET OVERTOLLIG VET WEG . DEGLACEER DE PAN MET COGNAC EN WIJN EN LAAT STERK INKOKEN TOT SAUS DIKT . NAPPEER DE KALKOEN MET DE SAUS EN SERVEER MET KROKETTEN .

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door roosje 123 op 17 december 2016 om 18u34

mmmm lekkeeeeeeer

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?