Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Bekleed de bakvorm met bladerdeeg.
  3. Duw het resterende deeg over de rand.
  4. Beprik het bladerdeeg met een vork.
  5. Rol het afgesneden bladerdeeg samen uit en snij er reepjes uit.
  6. Verwarm 1 lepel water met 1 lepel confituur een halve minuut in de microgolf. Vul het bladerdeeg met een dikke laag confituur naar keuze. Dikte bepaal je zelf. Leg de reepjes in ruitjesmotief over de taart. Bestrijk met het verwarmde confituurmengsel.
  7. Bak 20 minuten op 190 graden.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?