Recept 35*** (17 stemmen)

Confituurtaart

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Desserts bakken

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - leg 1 vel bladerdeeg met het bakpapier in een groten taartvorm
  2. - druk het deeg goed aan en prik er enkele keren in met een vork
  3. - strijk de confituur uit over het deeg, hou 1 à 2 el opzij voor de afwerking
  4. - snij van het andere vel bladerdeeg reepjes van max 1 cm breed, leg ze in kruisvorm over mekaar
  5. - schuif de taart gedurende 10 à 15 minuten in een op 200°c voorverwarmde oven
  6. - haal de taart uit de oven en strijd de ruitjes in met wat lichtjes voorverwarmde confituur

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door niknak op 23 maart 2013 om 09u55

deze taart was wel lekker maar ze was erg plat na het bakken. Is dit normaal of moet het anders

Gepost door marc007 op 18 november 2013 om 18u42

Heb deze taart ook gebakken en de bodem van de taart was ook nog plat.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie