Recept 05 (0 stemmen)

Confiture d'oignons rouges

Dit is een recept van

tijd
120 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Bereidingswijze

  1. Boter in de pan smelten, de in schijfjes gesneden ui erbij en op een zacht vuurtje stoven. Voeg er dan de suiker eraan toe en laat dit alles noch 30 min stoven (opletten af en toe omroeren). Voeg dan de azijn en de wein erbij en laat nochmals 30 min sudderen. Neem de ui confituur van het vuur en roer er als "final touch"de granaat saus eraan toe.
  2. Gebruik dezelfde wein die op tafel komt.
  3. Mein favoriet: Cabernet Sauvignon - Domaine de Valensac Vin de Pays D' Oc
  4. Granaat saus is in Türkische winkels te koop (Nar Eksisisosu) 340 g
  5. Zeer aan te bevelen met eende borst
  6. Ook koud zeer lekker met "foie gras"
  7. Tip:eten-en-drinken.infonu.nl/producten/25723-granaatappel-goed-voor-hart-en-huid.html

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?