Recept 45**** (4 stemmen)

Condérijst

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kookpot omspoelen met koud water (tegen aanbranden)
  2. Melk aan de kook brengen,rijst toevoegen , even omroeren . 40 min laten pruttelen.
  3. Suiker en vanillesuiker erdoor roeren en nog even laten pruttelen.
  4. Geweekte gelatine erin oplossen.
  5. Eidooiers en likeur erdoor roeren
  6. Laten afkoelen
  7. 1/4 L Room opkloppen met 2 el poedersuiker . Eiwitten stijfkloppen
  8. Beide onder de rijstmassa scheppen
  9. In vormen brengen en laten opstijven.
  10. Saus : Abrikozen met een deel van het vocht en citroensap pureren , eventueel suiker aan toevoegen.
  11. Ontvormen en versieren met fruit, nopjes slagroom (2 dl room opkloppen met 2 el poedersuiker) en abrikozensaus.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie