Recept 45**** (4 stemmen)

Condérijst

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Bereidingswijze

  1. Kookpot omspoelen met koud water (tegen aanbranden)
  2. Melk aan de kook brengen,rijst toevoegen , even omroeren . 40 min laten pruttelen.
  3. Suiker en vanillesuiker erdoor roeren en nog even laten pruttelen.
  4. Geweekte gelatine erin oplossen.
  5. Eidooiers en likeur erdoor roeren
  6. Laten afkoelen
  7. 1/4 L Room opkloppen met 2 el poedersuiker . Eiwitten stijfkloppen
  8. Beide onder de rijstmassa scheppen
  9. In vormen brengen en laten opstijven.
  10. Saus : Abrikozen met een deel van het vocht en citroensap pureren , eventueel suiker aan toevoegen.
  11. Ontvormen en versieren met fruit, nopjes slagroom (2 dl room opkloppen met 2 el poedersuiker) en abrikozensaus.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie