Coleslaw met frisse dressing

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Deze coleslaw blijft zeker een paar dagen goed in de koelkast, is fris, zoet-zuur en behoudt goed zijn knapperige textuur. De tweede dag zelfs nog lekkerder. Te serveren bij vlees van de gril of bbq of bij wat dan ook. Lekker bij je lunch als extra groentehapje,
  2. Alle groenten fijn raspen op grove rasp of in keukenmachine.
  3. Meng de groenten met de appel lichtjes door elkaar.
  4. Voor de dressing mayonaise, azijn, yoghurt, suiker, mosterd, zout en peper mengen en dit over de slaw heen gieten. Goed mengen en in de koelkast voor een uur (of langer) wegzetten.
  5. Bron Koken .be Eigen foto

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Love to Cook op 22 februari 2014 om 19u29

Het leek veel werk deze salade, maar dat viel reuze mee. Ik heb alle groenten op de grove rasp geraspt in de keukenmachine( behalve de lente uitjes en peterselie natuurlijk) De smaak was lekker. Ik heb mayonaise met 3 % vet gebruikt en iets meer azijn. Verder heb ik me "braaf "aan het recept gehouden.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?