Ingrediënten voor 1 personen

Bereidingswijze

  1. Benodigdheden:
  2. 4 cl. cointreau
  3. 12 cl. druivensap (rood)
  4. 10 gram suiker
  5. ijsblokjes
  6. cocktailkersen
  7. aardbeien
  8. kiwi
  9. sinaasappels
  10. perziken
  11. citroenen
  12. Bereiding:
  13. Bevochtig de rand van een old-fashioned-glas met een citroenpartje en doop het glas vervolgens in een vlak bord met suiker om zo een suikerrand te krijgen. Vul een glas met kleingesneden, mogelijk voorgekoelde, stukjes fruit. Vermeng in een roerglas de cointreau, druivensap en enkele ijsblokjes met elkaar en giet dit vervolgens over de vruchten. Serveren met een rietje.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?