cocosnoot pavlova

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. oven voorverwarmen op 140°C
  2. de eiwitten opkloppen tot zich pieken vormen
  3. suiker langzaam toevoegen
  4. de maizena en azijn er langzaam doorroeren tot een glanzend geheel
  5. de geraspte kokosnoot erbij doen en goed mengen
  6. het mengsel in een cirkel op bakpapier uitspreiden
  7. 10 minuten bakken en dan de temperatuur naar de laagste stand brengen (nu nog een tweetal uur laten bakken tot het krokant is, maar zeker niet bruin)
  8. uit de oven halen en laten afkoelen
  9. room opkloppen met de poedersuiker en op de basis uitsmeren
  10. de passievruchten uitlepelen en over de slagroom verdelen, de kiwi's, perzik en frambozen toevoegen.
  11. Versieren met wat munt

Advertentie

Nog meer inspiratie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?