Recept 05 (0 stemmen)

cocktail van kreeftgarnaal

Dit is een recept van

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Doe 20 g platte peterselie (grof gehakt), 1 teentje knoflook (uitgeperst), 6 el olijfolie en 1 el citroensap in een kom. Pureer met de staafmixer tot een dikke dressing (persillade). Breng op smaak met zout, peper en eventueel extra citroensap. Meng de persillade en 200 g kreeftgarnalen. Schep er 50 g verkruimelde geitenkaas doorheen. Snijd 4 kerstomaatjes in dunne reepjes, verwijder het vocht en de zaadjes. Verdeel 70 g rucola over 4 cocktailglazen en verdeel daarover het garnalen mengsel. Garneer met reepjes kerstomaat. Serveer eventueel met knapperig brood

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door TonvdM op 29 december 2013 om 13u58

Beste Love to Cook. Recept aangepast; was inderdaad erg lekker

Gepost door Love to Cook op 29 december 2013 om 14u27

Oké, nu kan ik het bewaren . Zal het gauw eens gaan maken. Mag ik je een tip geven voor het geval je nog een recept in gaat voeren? Plaats dan de ingrediënten bij 4 apart en klik dan op VOEG TOE. Je krijgt dan steeds weer nieuwe vakjes om in te vullen en je recept wordt dan een stuk overzichtelijker. Culinaire groetjes

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie