Clafoutis van tomaten met hesp

4 (4)
20 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 160 °C en plaats het rooster in het midden.
  2. Was zorgvuldig de tomaatjes en doe ze in een ovenschotel. Overgiet met een scheut olie en bestrooi met een theelepel oregano.
  3. Plaats het 10 minuten in de voorverwarmde oven.
  4. Klop ondertussen de eieren en meng de parmezaanse kaas erdoor.
  5. Voeg de mosterd toe. Los de maïzena op in koude melk en Solo Crèmefine Cuisine en voeg toe aan het mengsel. Kruid met de pepermolen.
  6. Haal de schotel uit de oven. Giet het eiermengsel tot halve hoogte, voeg er de hamblokjes bij en bestooi met een theelepel oregano. Zet het in de oven en laat het bakken gedurende 25 minuten tot wanneer de clafoutis licht goudbruin gekleurd is.
  7. Haal de clafoutis uit de oven en laat afkoelen alvorens op te dienen.

Tip

Een gezouten versie van clafoutis, gekruid met mosterd. Een waar genot ! Kan geserveerd worden met een frisse sla.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (9)

Gepost door amercier op 05 november 2012 om 21u54

Klopt de tijd en temperatuur moeten omhoog

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?