Ingrediënten voor 6 personen

  • 150 gr lemoncurd
  • 50 ml slagroom
  • 100 ml Griekse yoghurt
  • 1-2 el donkerbruine basterdsuiker
  • 6 leuke glaasjes

Bereidingswijze

  1. Roer in een kom de lemon curd en de geslagen slagroom tot een gladde crème.
  2. Citroenroom over de 6 glaasjes verdelen en de bovenkant voorzichtig glad strijken.
  3. De Griekse Yoghurt op de citroenroom scheppen en glad strijken.
  4. Bestrooien met dun laagje basterdsuiker en 15 min. laten staan totdat de suiker gesmolten is.
  5. Dit snel en licht dessertje is ook goed te gebruiken als onderdeel van een Grand-Dessert.
  6. .

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?