Altijd weten wat je gaat eten?
Citroenroom
-
150 gr lemoncurd
-
50 ml slagroom
-
100 ml Griekse yoghurt
-
1-2 el donkerbruine basterdsuiker
-
6 leuke glaasjes
Bereidingswijze
- Roer in een kom de lemon curd en de geslagen slagroom tot een gladde crème.
- Citroenroom over de 6 glaasjes verdelen en de bovenkant voorzichtig glad strijken.
- De Griekse Yoghurt op de citroenroom scheppen en glad strijken.
- Bestrooien met dun laagje basterdsuiker en 15 min. laten staan totdat de suiker gesmolten is.
- Dit snel en licht dessertje is ook goed te gebruiken als onderdeel van een Grand-Dessert.
- .
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?