Citroenrisotto met zeekraal

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Stoof de ui en de gember in Solo, bestrooi met kurkuma en voeg de rijst toe. Roer goed door tot de rijst glazig is. Voeg beetje bij beetje de bouillon toe, wacht telkens tot al het vocht is opgenomen. Rooster intussen het sesamzaad in een droge pan. Roerbak de peperringetjes in Solo. Spoel de zeekraal, verwijder de harde uiteinden en blancheer even in lichtgezouten water. Meng het citroensap, het sesamzaad, de peperringetjes en de uitgelekte zeekraal door de risotto en breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met gehakte peterselie en dien dadelijk op. Geef er een groene salade bij.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 30 september 2009 om 14u17

De rijst voor risotto vind je in de afdeling rijst van de supermarkt. Zeekraal koop je in de visafdeling: het is een groente met een zilte smaak.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?