CITROENRISOTTO met GEROOSTERDE BLOEMKOOL

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 200°. Maak de bloemkool schoon, verdeel in hapklare stukken. Meng in een (diepvries)plastic zak met peper, zout, tijm en knoflookpoeder. Doe er een geutje arachide-olie bij. Schik de bloemkool op een ovenplaat en zet 30° in de oven.
  2. Pel en snipper de uit (eventueel ook een knoflookteentje) en stoof aan in olijfolie. Voed de rijst toe en laat al roerend glazig worden. Voeg dan pollepel per pollepel de kippenbouillon toe. Laat al roerend verdampen en herhaal dit gedurende 20 à 30'.
  3. Citroensap, citroenzeste en geraspte parmezaan bij deze rijst.
  4. Verdeel over diepe borden en schep er de geroosterde bloemkool over.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?