Ingrediënten voor 2 personen
- 200 gr risottorijst
- 8,5 dl hete groentebouillon
- 100 gr diepvrieserwten
- 50 gr Parmazaanse kaas geraspt
- 1/2 citroen geraspte schil en sap
Bereidingswijze
- Zet een grote pan op een half hoog vuur, voeg de rijst toe en rooster de rijst al roerend in ca 1minuut.
- Voeg een flinke scheut hete bouillon toe en roer tot deze geabsorbeerd is.
- Zet het vuur lager en voeg beetje bij beetje de bouillon toe, tot de rijst ongeveer gaar is en de bouillon geabsorbeerd is. Dit duurt ongeveer 20 minuten.
- Roer de erwten door de rijst en laat 3 tot 5 minuten garen.
- Neem de pan van de warmtebron, voeg de kaas en het citroensap toe, breng op smaak met peper en eventueel zout en roer goed door.
- Bestrooi met de citroenschil en serveer.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?