Smelt de room met Solo. Meng de gesmolten Solo met de koekkruimels.
Vet de springvorm in. Doe het koekkruimelmengsel op de bodem van de springvorm. Druk het stevig aan met de achterkant van een lepel.
Rasp de schil van de citroen en per hem uit
Mix in een kom roomkaas, creme fraîche, citroenrasp, citroensap, witte basterdsuiker, vanillesuiker, eieren en een snufje zout tot een luchtig mengsel.
Schenk het mengsel op de koekjesbodem. Bak de taart in ruim een uur gaar en goudbruin.
Meng het diepvriesfruit, aardbeien, balsamicoazijn en poedersuiker. Laat het minstens een uur marineren.
Laat de taart afkoelen. Serveer de taart met de fruit en eventueel witte chocoladeflinters.
Gepost door conny hanssen op 23 augustus 2010 om 15u15
goeiedag gaetane,
staat er geen fout in dit recept?nml. smelt de room met solo,bedoelt je gewoon smelt de solo?ik wil deze taart graag maken, kun je dit even verduidelijken,groetjes
Andere Solo-leden over dit recept (6)
Gepost door conny hanssen op 23 augustus 2010 om 15u15
goeiedag gaetane, staat er geen fout in dit recept?nml. smelt de room met solo,bedoelt je gewoon smelt de solo?ik wil deze taart graag maken, kun je dit even verduidelijken,groetjes
Gepost door epona1986 op 16 november 2012 om 16u50
de room = de roomboter veronderstel ik
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?