Ingrediënten voor 1 personen
- 100 ml Becel Vanilledrink
- 60 ml versgezette koffie (espresso of filterkoffie, wat je zelf het liefste hebt)
- 1 tl kaneelpoeder
- vleugje geraspte nootmuskaat
- 1 kaneelstokje
Bereidingswijze
- Warm de Becel Vanilledrink op en schuim op met een melkopschuimer.
- Doe 1 tl kaneel in de hete koffie. Schenk de koffie in een kop en werk af met de opgeschuimde Becel Vanilledrink.
- Garneer met wat vers geraspte nootmuskaat en een kaneelstokje.
Tip
Heb je geen melkopschuimer, dan kan je je microgolfoven gebruiken: schud de melk in een pot tot er schuim ontstaat en verwarm dan enkele seconden in de microgolfoven om het schuim te stabiliseren. Of verwarm de vanilledrink op een laag vuur in een pan en klop de melk op met een garde.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?