Ciabatta met mozzarella en groene pesto

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. - Bak de ciabattabroodjes af (als er 10' op de verpakking staat, doe ik 8' want ze moeten nogmaals in de oven)
  2. - Haal de broodjes uit de oven en laat een beetje afkoelen
  3. - Snij de broodjes (zoals je een pistolet snijdt)
  4. - Bestrijk de helften met groene pesto
  5. - Leg op de laag groene pesto fijne schijfjes tomaat (als ze te dik zijn en ze komen uit de oven & je begint snel te eten, kan het zijn dat ze enorm heet zijn)
  6. - Leg op het laagje tomaat stukjes mozzarella (niet te veel aan de randen, anders smelt het ervan)
  7. - Werk af met kruiden: peper, basilicum, oregano,...
  8. - Zet de helftjes terug in de oven, maar zet ditmaal enkel de bovenverwarming van de oven aan. Als de mozzarella gesmolten is, zijn de broodjes klaar.
  9. Smakelijk!

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?