Recept 45**** (4 stemmen)

Ciabatta met mozzarella en groene pesto

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - Bak de ciabattabroodjes af (als er 10' op de verpakking staat, doe ik 8' want ze moeten nogmaals in de oven)
  2. - Haal de broodjes uit de oven en laat een beetje afkoelen
  3. - Snij de broodjes (zoals je een pistolet snijdt)
  4. - Bestrijk de helften met groene pesto
  5. - Leg op de laag groene pesto fijne schijfjes tomaat (als ze te dik zijn en ze komen uit de oven & je begint snel te eten, kan het zijn dat ze enorm heet zijn)
  6. - Leg op het laagje tomaat stukjes mozzarella (niet te veel aan de randen, anders smelt het ervan)
  7. - Werk af met kruiden: peper, basilicum, oregano,...
  8. - Zet de helftjes terug in de oven, maar zet ditmaal enkel de bovenverwarming van de oven aan. Als de mozzarella gesmolten is, zijn de broodjes klaar.
  9. Smakelijk!

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie