Recept 05 (0 stemmen)

Ciabatta al Cambozola

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

BIJZONDERE BROODJES

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.;Bestrijk de sneetjes ciabatta lichtjes met Solo vloeibaar. Rooster ze krokant in de oven. ;Klop de eieren in een kommetje los met een vork.;Meng er de hamreepjes door. Voeg er twee eetlepels Solo vloeibaar aan toe en kruid af met peper en zout.;Verwarm het eimengsel au bain marie. Hiervoor zet je een pannetje in een iets grotere pan met kokend water. Maak er een smeuïg roerei van - het ei moet stollen, maar mag vooral niet bakken. Haal de ciabattasneetjes uit de oven. Beleg ze met de kaas, verdeel er het roerei over en werk af met de gehakte peterselie. Warm opdienen. ;Smakelijk!

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Love to Cook op 29 april 2012 om 00u53

Hoi Monique, Bedankt voor je tip i.v.m de hoeveelheid ham. Als ik het gemaakt heb, laat ik je weten hoe het gesmaakt heeft. Ik zou het recept aanpassen en die vreemde tekens weghalen. Groetjes Love to Cook

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie