Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Rol het bladerdeegvel uit op een met bloem bedekt werkblad en laat een uurtje op kamertemperatuur rusten. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Snijd de chocolade in blokjes.
  3. Klop de eieren los met een scheutje water.
  4. Leg de helft van het stuk bladerdeeg op een bakplaat.
  5. Markeer voorzichtig met een mes evenveel vierkantjes als je chocoladeblokjes hebt. Pas op dat je het deeg niet volledig doorsnijdt.
  6. Leg op elk van de vierkantjes een stukje chocolade. Strijk met een borsteltje een beetje losgeklopt ei aan de randen van de vierkantjes.
  7. Leg de andere helft van het vel bladerdeeg erop en druk goed aan de randen van de vierkantjes. Zorg ervoor dat de chocolade niet door het bladerdeeg komt. Bestrijk het oppervlak met de rest van het losgeklopt ei. Bestrooi met de suiker.
  8. Bak 15 minuten in de oven. Laat afkoelen en snijd ze voorzichtig los.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?