Ingrediënten voor 1 personen
- 2/3 kopje bruine suiker
- 1/3 kopje speculaaspasta
- 4/3 kopje bloem (mix zelfrijzende + gewone)
- 2 eetlepels ongezouten boter of solo
- 1 ei
- 1 theelepel vanille-extract
- 100 gram chocolade
Bereidingswijze
- Mix de suiker, de boter, de speculaaspasta en het vanille-extract.
- Voeg de bloem toe en spatel deze eronder tot u een droge massa bekomt.
- Hak de chocolade in grove stukken en meng deze onder het deeg.
- Vorm de koekjes met een eetlepel of ijsschep en leg ze op een bakplaat met bakpapier.
- Bak ze 10 à 12 min in op 180° C voorverwarmde oven.
Andere Solo-leden over dit recept (10)
Gepost door epona1986 op 15 november 2012 om 18u57
1 kop staat gelijk aan?
Gepost door airliner007 op 21 november 2012 om 22u30
+- 120 gram.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?