Recept 55***** (1 stem)

Chocoladeterrine met snoepjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Keisjiek kerstgebak

tijd
85 min
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de Solo samen met de suiker, de vanillesuiker en de chocolade. Blijf voortdurend roeren. Voeg de opgeloste gelatine toe (volg de instructies op de verpakking).
  2. Laat lichtjes afkoelen en voeg dan alle andere ingrediënten toe, behalve de snoepjes.
  3. Leg de snoepjes in een langwerpige siliconenvorm. Je kunt ze mooi gelijk verdelen of leuke patronen maken, aan jou de keuze! Giet er vervolgens het chocoladebeslag overheen en strijk de bovenkant mooi glad. Plaats de vorm gedurende een uur in de koelkast en dien op.

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?