Chocoladetaart

54 (54)
45 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 12 personen

Bereidingswijze

  1. Klop de eieren met de suiker goed op. Roer er de Solo onder.
  2. Voeg er dan eerst de bloem en dan het cacaopoeder bij.
  3. Roer glad met de olie en voeg er als laatste het hete water bij.
  4. Giet het deeg in een bakvorm van ongeveer 26 cm diameter en bak 30 minuten in een op 200┬░ C voorverwarmde oven.
  5. Laat op een rooster afkoelen en strooi er de bloemsuiker over.

Advertentie

Reacties (61)

Gepost door Gi9An op 01 december 2015 om 22u09

Een tijdje geleden gemaakt, maar dan met het recept uit het Solo bakboek. Bij mij was de taart hard en smaakte hij naar bloem. Nochtans heb ik het recept perfect gevolgd... Wat zou er misgelopen kunnen zijn?

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?