Recept 45**** (54 stemmen)

Chocoladetaart

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Chocoladetaart om je vingers bij af te likken!

tijd
45 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Klop de eieren met de suiker goed op. Roer er de Solo onder.
  2. Voeg er dan eerst de bloem en dan het cacaopoeder bij.
  3. Roer glad met de olie en voeg er als laatste het hete water bij.
  4. Giet het deeg in een bakvorm van ongeveer 26 cm diameter en bak 30 minuten in een op 200° C voorverwarmde oven.
  5. Laat op een rooster afkoelen en strooi er de bloemsuiker over.

Ingrediëntenvoor 12 personen

  • 1 kopje suiker
  • 1 eetlepel Solo vloeibaar
  • 2 kopjes bloem
  • 2 kopjes cacaopoeder
  • 1 kopje kokend water
  • bloemsuiker
  • 4 eieren
  • 1 kopje arachide olie

Andere Solo-leden over dit recept (61)

Gepost door Gi9An op 01 december 2015 om 22u09

Een tijdje geleden gemaakt, maar dan met het recept uit het Solo bakboek. Bij mij was de taart hard en smaakte hij naar bloem. Nochtans heb ik het recept perfect gevolgd... Wat zou er misgelopen kunnen zijn?

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie