Recept 45**** (3 stemmen)

Chocoladetaart

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Smelt de chocolade samen met de boter.
  2. Klop met de mixer de eieren samen met de rietsuiker, de bloem, het zakje vanillesuiker en het snuifje zout.
  3. Schep er het chocolademengsel door en schep het deeg in een diepe taartvorm (doorsnede 22 cm) en schuif gedurende 25 min. in een op 200°C voorverwarmde oven. Het hart van de taart zal dan nog smeuïg zijn. Wil je dat de chocolade nog lichtjes lopend is, dan volstaan 20 min.
  4. Tip: je kan ook mini-chocoladetaartjes maken. Schep het deeg dan in papieren cakevormpjes (1 el per vormpje) en bak ze 7 min.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie