Ingrediënten voor 6 personen
- 200 fondantchocolade
- 200 Suiker
- 100 Solo
- 3 eieren
- 2 lepels Bloem
- 1 zakje Vannillesuiker
Bereidingswijze
- Smelt de chocolade met de Solo au bain marie.
- Klop de eierdooiers los met de suiker.
- Voeg de gesmolten boter en chocolade toe.
- Klop de eiwitten tot sneeuw. Voeg daarna bloem, eiwitten en vanille toe aan het mengsel.
- Beboter een bakvorm en giet er het chocolademengsel in.
- Bak in een niet te warme oven, van 140°C circa gedurende 40 minuten.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Ingealice op 08 oktober 2013 om 18u38
Kan er mij iemand zeggen of je gewone bloem of zelfrijzende bloem moet gebruiken, en 2 el dat is toch 20 gr. hé.
Hoeveel sterren geef jij dit recept?