Chocoladetaart met peren

41 (41)
70 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 12 personen

Bereidingswijze

  1. Splits de eieren en klop de dooiers op met 100 g suiker tot een luchtige lichtgele massa. Roer er het cacaopoeder, het water en de Solo Vloeibaar onder.
  2. Klop de eiwitten met de resterende suiker tot stevig schuim. Spatel de bloem en het eiwit afwisselend in kleine porties onder het deeg.
  3. Pel en snij de peren in stukken en dan in waaiers.
  4. Giet het deeg in een bakvorm van 24 cm diameter en schik de peren op het deeg en druk ze er lichtjes onder.
  5. Schuif de taart in een op 200┬░ voorverwarmde oven gedurende 45 minuten.

Advertentie

Reacties (13)

Gepost door juliana1948 op 26 november 2017 om 15u31

hier lust iedereen cake of taart een gezellige afsluiter na een lekker etentje

Gepost door Solo op 01 december 2017 om 17u13

Dan moet je dit recept zeker eens uitproberen, Juliana ;-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?