Hoi Anne! Die twee aparte taartvormen heb je nodig omdat je twee taarthelften nodig hebt, waar later een laagje karamelglazuur tussenkomt. Je zou dat eventueel in één hoge springvorm kunnen bakken (verleng dan de baktijd dan met 10 à 15 minuten) en daarna overlangs doorsnijden. Veel bakplezier!
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door anne1200 op 21 mei 2015 om 23u25
Goedenavond, Waarom moet je met 2 taart vormen bakken
Gepost door Solo op 22 mei 2015 om 19u18
Hoi Anne! Die twee aparte taartvormen heb je nodig omdat je twee taarthelften nodig hebt, waar later een laagje karamelglazuur tussenkomt. Je zou dat eventueel in één hoge springvorm kunnen bakken (verleng dan de baktijd dan met 10 à 15 minuten) en daarna overlangs doorsnijden. Veel bakplezier!
Gepost door anne1200 op 22 mei 2015 om 23u15
bedankt ga ik zeker doen !!!!
Hoeveel sterren geef jij dit recept?