Chocoladetaart met chocoladevulling

79 (79)
30 min

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Bekleed een bakvorm met bakpapier en smeer hem met de Solo in.
  2. Smelt de Solo voor het deeg en roer er met een elektrische garde de andere ingrediënten bij tot je een glad deeg bekomt.
  3. Giet het deeg in de vorm en laat 10 minuten garen in een op 180° voorverwarmde oven. Ontvorm en laat op een rooster afkoelen.
  4. Smelt de chocolade in een warmwaterbad en roer er de Solo Crèmefine Licht, de suiker en de Solo onder. Smeer de bovenkant van het gebak met de bereiding in en strooi er de hagelslag over.
  5. Rol op en verdeel in plakken.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (38)

Gepost door Gi9An op 06 maart 2016 om 18u44

Ondanks onmiddellijk uit de oven halen & een natte handdoek te gebruiken, lukte het me niet om het deeg op te rollen. (Bij andere recepten heb ik geen problemen met het oprollen.) Ik vond de cake nogal bloemig smaken en veel te plakkerig in de mond. Er staan (veel) betere recepten op deze site!!!

Gepost door Solo op 15 maart 2016 om 17u58

Dag GigAn, dank je voor je reactie. Jammer om te horen dat je problemen had met deze cake. Om te achterhalen wat er precies fout ging: kreeg je de cake niet opgerold of brak hij tijdens het oprollen? Graag wat meer details, dan kunnen we je probleem wellicht oplossen… Bedankt!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?