Chocoladeschijfjes

2 (2)
20 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 10 personen

  • Solo Vloeibaar
    1 koffielepel Solo Vloeibaar
  • 1 eetlepel gekleurde suikertaartdecoratie
  • bakpapier
  • 200 g fondant chocolade
  • 1 eetlepel geroosterde nootjes
  • 1 eetlepel gepelde pistachenoten

Bereidingswijze

  1. Breek de chocolade in stukken.
  2. Smelt de stukken au bain-marie.
  3. Bestrijk het bakpapier met Solo Vloeibaar.
  4. Vorm met een koffielepeltje rondjes chocolade van ongeveer 5 cm op het bakpapier.
  5. Bestrooi met nootjes, suikertjes of pistaches. Laat afkoelen in de koelkast.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Solo op 11 oktober 2012 om 14u02

Dat klinkt als een lekkere variant, Ladylieve!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?