Recept 55***** (2 stemmen)

Chocoladeschijfjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Dessert

tijd
20 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Breek de chocolade in stukken.
  2. Smelt de stukken au bain-marie.
  3. Bestrijk het bakpapier met Solo Vloeibaar.
  4. Vorm met een koffielepeltje rondjes chocolade van ongeveer 5 cm op het bakpapier.
  5. Bestrooi met nootjes, suikertjes of pistaches. Laat afkoelen in de koelkast.

Ingrediëntenvoor 10 personen

  • 1 koffielepel Solo Vloeibaar
  • 1 eetlepel gekleurde suikertaartdecoratie
  • bakpapier
  • 200 g fondant chocolade
  • 1 eetlepel geroosterde nootjes
  • 1 eetlepel gepelde pistachenoten

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Solo op 11 oktober 2012 om 14u02

Dat klinkt als een lekkere variant, Ladylieve!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie