use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Chocoladeschijfjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Chocoladeschijfjes

Chocoladeschijfjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    10 porties

Ingrediënten
 

  • 1 koffielepel Solo Vloeibaar
  • 1 eetlepel gekleurde suikertaartdecoratie
  • bakpapier
  • 200 g fondant chocolade
  • 1 eetlepel geroosterde nootjes
  • 1 eetlepel gepelde pistachenoten

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Breek de chocolade in stukken.
  2. Smelt de stukken au bain-marie.
  3. Bestrijk het bakpapier met Solo Vloeibaar.
  4. Vorm met een koffielepeltje rondjes chocolade van ongeveer 5 cm op het bakpapier.
  5. Bestrooi met nootjes, suikertjes of pistaches. Laat afkoelen in de koelkast.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.