Ingrediënten voor 4 personen
-
200 g Solo Patisserie
- 245 g kristalsuiker
- 4 eieren
- 5 ml vanillesuiker
- 5 ml bakpoeder
- 2.5 ml zout
- 85 g cacao
- 150 g tarwebloem
- 100 - 150 g chocoladestukjes: witte, fondant- en melkchocolade door elkaar
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 190 °C.
- Plaats 12 papieren muffinvormpjes op een bakplaat.
- Klop de Solo en de suiker op tot de suiker is opgelost en het mengsel bleek wordt. Voeg de eieren een voor een toe terwijl je goed blijft roeren.
- Meng alle droge ingrediënten en voeg ze bij het beslag. Meng goed met de klopper.
- Lepel het beslag in de vormpjes.
- Druk de chocoladestukjes voorzichtig in het beslag, ongeveer een halve eetlepel per muffin. Bak de muffins in het midden van de oven gedurende ongeveer 15 minuten.
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door knuffel_1 op 14 maart 2016 om 18u33
ga ik ineens afprinten om eens uit te testen!!
Gepost door Solo op 15 maart 2016 om 17u58
Succes!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?