use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Chocolademuffins
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Chocolademuffins

Chocolademuffins

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 200 g Solo Patisserie
  • 245 g kristalsuiker
  • 4 eieren
  • 5 ml vanillesuiker
  • 5 ml bakpoeder
  • 2.5 ml zout
  • 85 g cacao
  • 150 g tarwebloem
  • 100 - 150 g chocoladestukjes: witte, fondant- en melkchocolade door elkaar

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 190 °C.
  2. Plaats 12 papieren muffinvormpjes op een bakplaat.
  3. Klop de Solo en de suiker op tot de suiker is opgelost en het mengsel bleek wordt. Voeg de eieren een voor een toe terwijl je goed blijft roeren.
  4. Meng alle droge ingrediënten en voeg ze bij het beslag. Meng goed met de klopper.
  5. Lepel het beslag in de vormpjes.
  6. Druk de chocoladestukjes voorzichtig in het beslag, ongeveer een halve eetlepel per muffin. Bak de muffins in het midden van de oven gedurende ongeveer 15 minuten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.