Recept 45**** (5 stemmen)

chocolademousse

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. De room samen met 75 gr. kristalsuiker half opkloppen en in de koelkast plaatsen.
  2. Het ei en de 3 eidooiers in een steelpannetje doen, lichtjes losmaken,de andere 75 gr. kristalsuiker bijvoegen en op een middelhoog vuur opkloppen(mag met de kloppertjes van de mixer)tot je een lauw witachtig mengsel bekomt.
  3. De fondantchocolade laten smelten.
  4. Ondertussen de room samen met de opgeklopte eieren mengen met een garde.
  5. De gesmolten fondantchocolade bijvoegen en tot een mooie egale massa mengen(met een garde).
  6. In de koelkast of als het vlug moet gaan in de vriezer zetten om op te stijven.
  7. Daarna met een spuitzak in potjes doen of gebruiken voor één of andere chocoladetaart.
  8. Is in een afgesloten pot wel zo'n 10 dagen houdbaar,
  9. Is ook lekker op de boterham zoals mijn vrouw en kinderen vinden
  10. succes en smakelijk

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door Solo op 17 oktober 2012 om 17u50

Dank je we lngrid voor je positieve reactie.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie