Recept 45**** (21 stemmen)

Chocolademousse met bruine Leffe

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
90 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Breng het bier aan de kook en smelt er de chocolade en de Solo in.
  2. Klop de room op tot slagroom.
  3. Laat de chocolade 20 minuten afkoelen en meng daarna onder de slagroom.
  4. Verdeel in potjes en laat nog een uurtje opstijven in de koelkast.
Tip

Werk af met een Cigarette Russe en dien op.

Vervang de Leffe ook eens door amaretto of Baileys.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (17)

Gepost door Solo op 25 november 2013 om 09u47

Dankjewel voor de tip Janice!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie