Recept 55***** (2 stemmen)

Chocolademousse met banaan en kokos

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

desserten

tijd
40 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de bananen en snij ze in grove stukken. Doe ze in een pannetje, overgiet met de champagne en bestrooi met 2 soeplepels suiker. Laat 30 min koken en mix dan het geheel tot een gladde moes.Voor de chocolademousse:Voeg de eieren en suiker samen in een pan en warm heel lichtjes op (36c°). Klop het mengsel daarna op tot een schuimige, lichtgele massa. Smelt de chocolade en meng deze onder de schuimige massa. Meng daarna de opgeklopte room erbij.Doe de bananenmoes in een schaaltje en bedek met de chocolademousse. Overstrooi met kokosZet alles in de koelkast (goed voor 20 ava wijnbekertjes)

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door ingrid DR op 19 september 2012 om 12u57

Dit ziet er echt heerlijk uit! Bedankt

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie