Chocolademoelleux

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Smelt de Solo Patisserie samen met de donkere chocolade au bain-marie. Neem van het vuur wanneer alles gesmolten is.
  2. Meng de eieren met de eidooiers.
  3. Voeg het gesmolten chocolademengsel bij de eieren. Meng goed.
  4. Voeg de bloem en de suiker toe. Meng opnieuw goed.
  5. Giet het mengsel in porseleinen ramequins, plaats die in een voorverwarmde oven van 180°C en bak gedurende 8 minuten. Dien op recht uit de oven, dan is de binnenkant nog een beetje vloeibaar!

Advertentie

Reacties (3)

Gepost door Fien.dayers1 op 07 juli 2018 om 15u20

superlekker!!!

Gepost door Solo op 10 juli 2018 om 15u45

Dag Fien, super fijn te horen. Geniet van dit heerlijk chocolade dessert!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?