Chocolademoelleux

van Jeroen De Pauw

96 (96)
15 min

Ingrediënten voor 5 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de chocolade en de Solo Vloeibaar samen smelten.
  2. Klop 2 volledige eieren en 3 eierdooiers samen met de suiker op tot een luchtige massa.
  3. Meng met de chocolade en roer er ook de bloem door.
  4. Verdeel in kopjes en zet 8 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
  5. Serveer warm.

Tip

Je kunt er een sausje van gemixte frambozen en amaretto bij serveren.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (62)

Gepost door lutdelafrance op 17 mei 2019 om 11u23

Hmmmm ziet er zo mooi lekker uit

Gepost door Solo op 21 mei 2019 om 11u06

Zeker het uitproberen waard, lutdelafrance! Groetjes van het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?