Chocolademoelleux

94 (94)
15 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 5 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de chocolade en de Solo Vloeibaar samen smelten.
  2. Klop 2 volledige eieren en 3 eierdooiers samen met de suiker op tot een luchtige massa.
  3. Meng met de chocolade en roer er ook de bloem door.
  4. Verdeel in kopjes en zet 8 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
  5. Serveer warm.

Tip

Je kunt er een sausje van gemixte frambozen en amaretto bij serveren.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (59)

Gepost door andre lycke op 10 maart 2017 om 22u05

Zal het proberen volgende week,'t ziet er goed uit !

Gepost door Solo op 14 maart 2017 om 15u47

Hoi Andre Lycke, zeker doen! Veel succes ermee en laat het vooral smaken! Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?