Recept 45**** (1 stem)

Chocolademeringues met aardbeien

Dit is een recept van

tijd
120 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 140ºC. Doe de eiwitten in een kom, die je goed afgewassen en vetvrij gemaakt hebt en sla ze snel stijf met een handmixer. Voeg de suiker toe en ga nog 1 minuut door met stijfslaan. Meng de cacaopoeder goed door de eiwitten. Bekleed een bakblik met bakpapier en leg hier 12 lepels van het eiwitmengsel op. Bak de meringues in 2 uur gaar. Wil je echt perfect knapperig, droog schuim, doe dan de oven uit en laat de meringues 12 uur in de oven afkoelen. Leg 1-2 meringues op een bord, schep 2 bolletjes vanille-ijs ernaast en leg de aardbeien ernaast, giet vervolgens wat van het aardbeiensap eroverheen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie