use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Chocoladefondue
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Chocoladefondue

Chocoladefondue

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Om te dippen:
  • banaan, aardbeien, stukjes appel, peer, ananas etc.
  • cake of muffins
  • boudoirs
  • marshmallows
  • Voor de chocoladefondue
  • 275 g pure chocolade
  • 2,5 dl light room
  • sateprikkers
  • fondueschaal

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Maak het fruit schoon. Snijd het fruit en de cake in stukjes. Doe alles in verschillende kommetjes of bakjes en zet ze op tafel. Zet er ook een glas of beker met prikkers bij.
  2. Breek de chocolade in stukken. Verwarm de light room in een pannetje en laat de chocolade er al roerend in smelten.
  3. Schenk de chocolade in de schaal en plaats deze op tafel.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.