use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Chocolademoelleux met sinaasappel
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Chocolademoelleux met sinaasappel

Chocolademoelleux met sinaasappel

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 sinaasappelen
  • 150 g suiker
  • 120 g bittere chocolade
  • 80 g Solo
  • 2 eieren
  • 1.5 el Maïzena Plus

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Schil de sinaasappelen en snijd ze in stukjes. Kook ze daarna even op met eenderde van de suiker.
  3. Smelt de chocolade samen met de margarine. Klop ondertussen de eieren op met de rest van de suiker. Meng daarna de chocolade met het eierenmengsel en klop er de gezeefde Maïzena Plus onder.
  4. Vul vier vuurvaste kopjes met de sinaasappelen en giet daarna het beslag er op. Zet de kopjes in de oven voor ca. 10 minuten. Het beslag moet van binnen nog lopend zijn.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.