• Breek de chocolade in stukjes (of neem chocolade pastillen).
• Smelt de chocolade 'au bain-marie'
• Snijd de boter in kleine stukjes en meng deze voorzichtig met een houten spatel door de gesmolten chocolade. Maak hier een mooi glad mengsel van
• Verwarm de oven voor op 200 ° C. Bij voorkeur op warme lucht.
• Klop de 6 eieren en de 200 gr suiker stevig op met een klopper. Doe dit tot u een luchtig licht-geel mengsel hebt.
. Meng hieronder voorzichtig de 120 gr bloem en daarna het chocolade-boter mengsel. Maak hiervan een glad en luchtig geheel. U kan dit ook met een keukenrobot goed mengen.
• Beboter een bakvorm en vul hem met het mengsel.
• Bak 45 minuten op 200 ° C.
• Haal de cake uit de oven en laat hem 2 uur rusten.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?