Chocoladecake met vanilleroomijs

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de chocoladebrownie in 6 individuele porties en leg ze op de bordjes.
  2. Breek de chocolade in stukjes en doe ze in een glazen schaal.
  3. Smelt de chocola boven een pan met kokend water (au bain marie) of in de microgolfoven.
  4. Schep een bolletje Carte D’Or Vanilleroomijs op ieder plakje cake.
  5. Versier de cake met de sinaasappelzest.
  6. Besprenkel vervolgens met chocoladesaus en serveer meteen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door MakZernor op 15 maart 2017 om 19u41

Een vraagje... Mag je die sinaasappel dingetjes mee op eten? xD

Gepost door Solo op 17 maart 2017 om 11u09

Hoi Zerodsu, natuurlijk mag je die opeten :). Kan wel een wat bittere smaak hebben aangezien het de zeste (=schil) van de sinaasappel is. Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?